retourbeleid

By Belle LC retourneren

Bent u niet tevreden met uw aankoop? Geen probleem, u heeft het recht om binnen 14 dagen (vanaf dag van levering van product) af te zien van de verkoop.

– De ontbindingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het artikel in bezit krijgt.

– Om het ontbindingsrecht uit te oefenen, moet u By Belle LC, gevestigd in Den Haag, 2493WB via een e-mail: info@by-belle.nl op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te ontbinden. Zo weten wij dat er een pakketje onderweg is.
U ontvangt van ons een bevestiging als het pakketje in goede staat ontvangen is.
Vermeld in de mail duidelijk uw naam, het ordernummer en de naam van het artikel.

U kunt hiervoor gebruikmaken van het retourformulier op de site, deze is terug te vinden op de contact pagina.

– Gelieve de artikelen binnen de 14 dagen ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking (doosje en/of zakje) voorzien van etiketten en/of labels zorgvuldig en veilig verpakt op te sturen.

– U bent zelf verantwoordelijk dat de retourzending bij ons aankomt. De verzendkosten om uw bestelling terug te sturen zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourneringen zullen wij niet aannemen.

– Na ontvangst van uw retourzending wordt deze door By Belle LC gecontroleerd, indien aan alle voorwaarden is voldaan, storten wij het aankoopbedrag (min de verzendkosten) uiterlijk binnen 30 dagen terug. Indien de geretourneerde artikelen niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, dan kunnen wij het aankoopbedrag niet terugstorten en worden de artikelen teruggestuurd naar afzender.

Uitzonderingen

– Wegens hygi├źnische redenen is het niet mogelijk om oorbellen te retourneren.
– Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Retouradres:
By Belle LC
Vrij-Harnasch 114D
2635 BZ Den Hoorn
Nederland

Retourformulier (.PDF)